Ελλάδα

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό!

Με γεμάτη «φαρέτρα» θα πάει απέναντι στην Τουρόβ ο Παναθηναϊκός! Ο Ιβάνοβιτς είδε τους Μπατίστα, Σλότερ και Ράιτ να προπονούνται και να δείχνουν πως οι τραυματισμοί τους είναι στο παρελθόν.

Μπορεί το ματς με τον ΠΑΟΚ να αναβλήθηκε, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν εφησυχάζουν λεπτό καθώς την Πέμπτη υπάρχει μπροστά τους το ματς με την Τουρόβ για την Ευρωλίγκα.

Ένα παιχνίδι που αν έρθει το διπλό, η πρόκριση θα είναι ακόμα (πολύ) πιο κοντά και ο πρώτος στόχος των πράσινων στην Ευρώπη θα είναι προ των πυλών.

Και τα καλά νέα έρχονται απ’ την προπόνηση για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εκεί όπου ο Μαυροβούνιος τεχνικός είδε τους Εστεμπάν Μπατίστα και Έι Τζέι Σλότερ να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς την Δευτέρα, με τον πρώτο να δείχνει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον αυχένα και τον δεύτερο το πρόβλημα στον δεξί αντίχειρά του.

Τέλος κι όσον αφορά τον έτερο τραυματία, Τζούλιαν Ράιτ, ο Αμερικανός άσος έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και φαίνεται πως θα προλάβει, έχοντας αφήσει πίσω του την θλάση που υπέστη το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x