NBA

Χαμός με το κολεγιόπαιδο που λάνσαρε παπούτσια για 495 δολάρια

Ο Λόνζο Μπολ πριν καν παίξει επαγγελματικά απέκτησε δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών που κοστίζουν 495 δολάρια. Η σκληρή κριτική του Σακίλ Ο’ Νιλ και η απάντηση του πατέρα-μάνατζερ του παίκτη.

Θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αλλά φαίνεται πως ο Λόνζο Μπολ έχει… ξεφύγει, με την παρότρυνση και του πατέρα του, ΛαΒάρ, που λειτουργεί ως μάνατζέρ του παρά ως σοφός σύμβουλός του, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά του, που επίσης θεωρούνται μεγάλα ταλέντα.

Ο 20χρονος άσος του UCLA, πριν καν παίξει επαγγελματικά ή έστω επιλεγεί στο ντραφτ (αναμένεται να είναι στις τρεις πρώτες επιλογές φέτος), κυκλοφόρησε δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών που κοστίζουν το εξωφρενικό ποσό των 495 δολαρίων!

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ «έκραξε» την οικογένεια Μπολ λέγοντας πως «… οι πραγματικές αθλητικές φίρμες δεν υπερχρεώνουν τα μικρά παιδιά για ένα ζευγάρι παπούτσια».

Ο αδίστακτος ΛαΒάρ Μπολ απάντησε στους επικριτές του λέγοντας: «Αν δεν μπορείς να πληρώσεις γι’ αυτά τα παπούτσια, τότε δεν είσαι πραγματικά μεγάλος παίκτης μπάσκετ».

Θέλετε κι άλλα πιο εξωφρενικά στοιχεία; Τα ίδια παπούτσια, υπογεγραμμένα, πωλούνται στη σελίδα του Λόνζο Μπολ για 995 δολάρια (!), ενώ η σειρά περιλαμβάνει ακόμη και παντόφλες με 220 δολάρια.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x