Ελλάδα

Χαμός στα εγκαίνια της καφετέριας του Μάντζαρη στο Περιστέρι

Σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρέθηκε στα εγκαίνια της καφετέριας των Αντώνη και Βαγγέλη Μάντζαρη στο Περιστέρι. Παρών και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Την τιμητική τους είχαν σήμερα τα αδέρφια Βαγγέλης και Αντώνης Μάντζαρης στα πλαίσια της εκδήλωσης των εγκαινίων του νέου τους καφέ, M coffee & more, στο Περιστέρι.

Τους Περιστεριώτες μπασκετμπολίστες τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, οι οποίοι έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους τόσο για τον Βαγγέλη όσο και για τον Αντώνη στηρίζοντάς τους σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα δραστηριότητά τους.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν ξεχωριστές προσωπικότητες μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης και Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι μπασκετμπολίστες Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Τολιόπουλος, οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Οι μπασκετμπολίστες δεν σταμάτησαν στιγμή να τραβούν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές με τους Σπανούλη και Πρίντεζη να τραβούν τα βλέμματα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: peristerinews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x