NBA

Χαμός στο NBA με την τελευταία μέρα των ανταλλαγών

Η τελευταία μέρα της διορίας των ανταλλαγών στο NBA πλησιάζει και οι 30 ομάδες είναι σε επιφυλακή μέχρι και την Πέμπτη για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Πολλές αναμένεται να είναι οι ανταλλαγές την τελευταία μέρα της σχετικής διορίας στο NBA.

Την Πέμπτη είναι η τελευταία ευκαιρία για να προχωρήσουν στις τελευταίες προσθαφαιρέσεις τους και τα σενάρια είναι λογικά πάρα πολλά.

Αρχικά, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Λου Ουίλιαμς, με τον Μάτζικ Τζόνσον να επιβεβαιώνει στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ομάδας, ότι υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις με πάρα πολλές ομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσει τη πιο συμφέρουσα επιλογή για τους «λιμνανθρώπους».

Ο πιθανότερος προορισμός του γκαρντ των Λέικερς παρουσιάζονται οι Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν. Σε ό,τι αφορά τους Λέικερς, ο νέος τζένεραλ μάνατζερ θα είναι ο Ρομπ Πελίνκα, που είναι ατζέντης μερικών εκ των μεγαλύτερων παικτών του NBA, όπως ο Χάρντεν, ενώ διαχειριζόταν τα δικαιώματα και του Κόμπι Μπράιαντ.

Πολλά σενάρια υπάρχουν και για το μέλλον του Ντέρικ Ρόουζ. Οι Τίμπεργουλβς θέλουν πάρα πολύ τον πλέι-μέικερ των Νικς που δεν έπιασε στη Νέα Υόρκη, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με πολύ καλό μάτι τη εκ νέου συνύπαρξή του με τον Τομ Θίμποντο, που πιέζει επίσης πάρα πολύ για να γίνει η ανταλλαγή.

Παρελθόν θα αποτελέσει και από το Μπρούκλιν ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ομάδες, ενώ λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν στο σενάριο που θέλουν τους Σέλτικς να αποκτούν έναν εκ των Πολ Τζορτζ, Τζίμι Μπάτλερ και Μπλέικ Γκρίφιν.

Τέλος, έχουν ατονήσει κατά πολύ και τα σενάρια αποχώρησης του Καρμέλο Άντονι από τους Νικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x