Euroleague

Χάνει και τη Μάλαγα ο Σπανούλης!

Εκτός και από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα Μάλαγα θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης! Παραμένουν αμφίβολοι οι Παπανικολάου, Μάντζαρης και Στρέλνιεκς.

Άλλη μία φορά που θα στερηθεί τον αρχηγό του ο Ολυμπιακός!

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα, ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι απών και από το παιχνίδι με τους Ισπανούς.

Από ‘κει και πέρα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και Μάντζαρη. Ο Λετονός γκαρντ δεν αναμένεται να προπονηθεί ούτε σήμερα (19/10), δοκιμάζοντας στο πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής (19/10), ενώ οι δύο Έλληνες διεθνείς θα μπουν σήμερα στις επαφές. Ωστόσο, η απόφαση για το αν οι τρεις θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα κόντρα στο σύνολο του Πλάθα, θα παρθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

«Σίγουρα δεν παίζει ο Σπανούλης και ο Τιλί. Ο Στρέλνιεκς ούτε σήμερα θα προπονηθεί και θα δούμε πως θα είναι αύριο το πρωί στα σουτάκια. Ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης έκαναν ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης, χωρίς επαφές. Σήμερα θα δοκιμάσουν με επαφές και θα αποφασίσουμε αύριο», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού σε σχετική ερώτηση για τους τραυματίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x