Εurobasket 2015

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Μπαλμπάι!

Τις υπηρεσίες του Ντογκούς Μπαλμπάι θα στερηθεί η εθνική ομάδα της Τουρκίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, καθώς ο γκαρντ της Αναντολού Εφές υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού!

Οι φόβοι των Τούρκων επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο Ντογκούς Μπαλμπάι χάνει οριστικά το Ευρωμπάσκετ. Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής και όπως ανακοίνωσε ο γιατρός της εθνικής ομάδας, θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να πάρει μαζί του 13 παίκτες στο Βερολίνο και εκεί αναμένεται να ανακοινώνει το τελευταίο «κόψιμο».

Η 13άδα της Τουρκίας: Μπόμπι Ντίξον/Μοχάμεντ Άλι (Φενερμπαχτσέ), Καρτάλ Οζμιζράκ (Μπεσίκτας), Σινάν Γκιουλέρ (Γαλατάσαραϊ), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Τσεντί Οσμάν (Αναντολού Εφές), Μπιρκάν Μπατούκ (Αναντολού Εφές), Γκοκσενίν Κοκσάλ (Γαλατάσαραϊ), Φουρκάν Κορκμάζ (Αναντολού Εφές), Ερσάν Ιλιασόβα (Πίστονς), Μπάρις Χερσέκ (Φενέρμπαχτσε), Σεμίχ Ερντέν (Νταρουσάφακα), Ογκούζ Σαβάς (Νταρουσάφακα), Φουρκάν Αλντεμίρ (Σίξερς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x