Γενικά

Ο Χάουαρντ ξεπέρασε Ράντλ και Χέρτερ στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game της Ταϊβάν!

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ συμμετείχε στον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game της Ταϊβάν, σημειώνοντας, τηρουμένων των αναλογιών μια αρκετά εντυπωσιακή επίδοση!

Μπορεί οι πόρτες του ΝΒΑ να φαίνεται πως έχουν κλείσει οριστικά για εκείνον, ωστόσο, ο Ντουάιτ Χάουαρντ δείχνει πως απολαμβάνει την παρουσία του στην Ταϊβάν και την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο στην χώρα της Ανατολικής Ασίας.

Ο 37χρονος Αμερικανός σέντερ, έλαβε κανονικά μέρος ως αρχηγός της μίας ομάδας στο πρώτο All Star Game που διοργανώθηκε στην Ταϊπέι. Μάλιστα, συμμετείχε και στον διαγωνισμό τριπόντων, καθώς επιλέχθηκε να δοκιμάσει την τύχη του πίσω από την γραμμή μετά από ψηφοφορία του κοινού!

Τηρουμένων των αναλογιών, ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ τα πήγε αρκετά καλά, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του με 15 πόντους!

Ενδεικτικό του πόσο έχει αλλάξει το παιχνίδι του ο Χάουαρντ από τότε που πήγε στην Ταϊβάν, είναι το γεγονός πως σε 18χρόνια και 1.242 αγώνες στο ΝΒΑ μέτρησε μόλις 22/103 τρίποντα, ενώ με τη φανέλα της Taoyuan Leopards έχει ήδη 10 στα 38!

Αξίζει να τονίσουμε, πως στο φειτνό All Star Game του ΝΒΑ, ο Τζούλιους Ραντλ των Νικς και ο Κέβιν Χέρτερ των Κινγκς σημείωσαν χειρότερες επιδόσεις από τον «Superman», με 13 και 8 πόντους αντίστοιχα!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x