Ελλάδα

Χάποελ Ιερουσαλήμ για Όντομ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάριους Τζόνσον Όντομ από τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν εξέφρασε η Χάποελ Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με γνωστό ισραηλινό δημοσιογράφο.

Η σεζόν του Ντάριους Τζόνσον Όντομ με τον Ολυμπιακό τελείωσε ουσιαστικά στο παιχνίδι της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ. Όπως μετέδωσε ο ΣπορFm 94,6 κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικατασταθεί από τον Ματ Λοτζέσκι για τους αγώνες των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα ή το αργότερα αύριο, πριν το παιχνίδι της αυλαίας της κανονικής περιόδου με το Ρέθυμνο.

Ένα… τιτίβισμα του γνωστού ισραηλινού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ όμως, θέλει τον Αμερικανό γκαρντ να συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν την καριέρα του στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία έχει ήδη, σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter, εκφράσει το ενδιαφέρον της στον Ολυμπιακό.

Ο Όντομ έχει «κλειστό» συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι και το2017 και οψιόν ανανέωσης ως το 2018 από τη πλευρά των «ερυθρόλευκων», που είναι άγνωστο τι προθέσεις έχουν για τον παίκτη και αν θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x