Ελλάδα

Χαραλαμπόπουλος: «Δυνατά από την αρχή»

Ένα… κουσούρι του φετινού Παναθηναϊκού είναι ότι δεν ξεκινάει καλά στα ματς του και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να μπουν δυνατά στο προσεχές ματς με την Κύμη.

Δυνατό ξεκίνημα ώστε να μην δώσει περιθώρια στην Κύμη πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός Superfoods στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής (12/02, 17:30) για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Παράλληλα, έκανε αναφορά και στα επόμενα ματς του «τριφυλλιού», όπως αυτό με την Ούνιξ.

To blog του στον ΕΣΑΚΕ

Δυνατά από την αρχή

Προερχόμαστε μια πολύ σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα επί μιας δυνατής και άκρως επικίνδυνη ομάδας όπως είναι η Μπάμπεργκ. Παίζει όμορφο μπάσκετ και επιθετικά μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος και έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε καλά και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε.

Ωστόσο, ακόμη η κανονική περίοδος της διοργάνωσης έχει ακόμη πολύ δρόμο και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με την Ούνικς.

Το συγκεκριμένο ματς αργεί βέβαια καθώς μέχρι τότε έχουμε να δώσουμε δυο παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου. Η προσοχή μας στρέφεται αρχικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Θα πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να μην δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x