Ελλάδα

Χαραλαμπόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Στην Ελλάδα αυτός που φέρνει το αποτέλεσμα παίζει»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως μπορεί να έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό ωστόσο αυτές του έχουν δοθεί με τον λάθος τρόπο.

Το ότι στην Ελλάδα έχει τεράστια σημασία το αποτέλεσμα και αυτός που το φέρνει είναι και αυτός που θα παίζει, υποστήριξε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο 20χρονος παίκτης φιλοξενήθηκε στο ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Μιχάλη Λεάνη, όπου και παραδέχθηκε πως έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει με τον σωστό τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι δεν έχει καταφέρει να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες:«Όλα είναι θέμα αποτελέσματος. Στην Ελλάδα αυτός που φέρνει το αποτέλεσμα παίζει. Και σε αυτό φταίει και ο κόσμος. Ευκαιρίες έχω πάρει ωστόσο δεν νομίζω ότι της έχω πάρει με τον σωστό τρόπο».

Για την θέση που προτιμά να παίζει: «Προσωπικά μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο να αγωνίζομαι ως τρία. Μου αρέσει να βάλω την μπάλα κάτω να στήσω πικ εν ρολ. Ως τριάρι έχεις περισσότερες ελευθερίες και είναι κάτι που το προτιμώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x