Ελλάδα

Χάρις: «Θα παλέψουμε για τον κόσμο κόντρα στον ΟΣΦΠ»

Την υπόσχεση των παικτών των Τρικάλων πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα παλέψουν για τον κόσμο που δεν μπορεί να πάει στο κλειστό, λόγω της τιμωρίας, έδωσε ο Άλεξ Χάρις.

Απογοητευμένος είναι ο Άλεξ Χάρις, καθώς η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία του κόσμου λόγω τιμωρίας, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπόσχεται όμως πως η ομάδα της Θεσσαλίας θα παλέψει σκληρά κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά το blog του Άλεξ Χάρις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Τι κάνετε; Την περασμένη εβδομάδα είχαμε ένα απογοητευτικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ομαδικό μπάσκετ και ήταν πολύ αποτελεσματικοί οι παίκτες του σε κάθε θέση. Νομίζω ότι μάθαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά και να γίνουμε περισσότερο ομάδα, αν θέλουμε να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτή την εβδομάδα προσθέσαμε δύο νέους παίκτες στην ομάδα που θα μας βοηθήσουν παρά πολύ, τον Mike Hall και τον Kwuame Alexander. Έχουν ήδη φέρει ενέργεια και αθλητικότητα στην ομάδα μας και είμαστε ευτυχισμένοι που είναι εδώ στα Τρίκαλα.
Λάβαμε δυστυχώς όλοι την απογοητευτική είδηση ότι οι φίλαθλοι μας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αγαπώ τους οπαδούς μας επειδή έχουν πολύ πάθος και υποστηρίζουν πραγματικά την ομάδα μας. Είναι ατυχές το γεγονός ότι ενέργειες λίγων ανθρώπων θα αποτρέψουν την μεγάλη μάζα των φιλάθλων να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Θα παλέψουμε σκληρά για αυτούς τη Δευτέρα ανεξάρτητα αν είναι στο γήπεδο ή όχι.

Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου post πριν κάποιος από τους συμπαίκτες μου πάρει την σκυτάλη, έτσι θέλω απλώς να πω ευχαριστώ για την ανάγνωση και για την υποστήριξη τόσο σε μένα όσο και την ομάδα μου, τα Τρίκαλα BC!

Ειρήνη

Alex Harris
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x