Ελλάδα

Χαρίσης: «Δυνατή ομάδα ο Κόροιβος»

Την ικανότητα να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στον Άρη αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα έχει η ομάδα του Κοροίβου, όπως δήλωσε ο σέντερ των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Χαρίσης, στο arisbc.gr.

Την πεποίθησή του πως ο Κόροιβος είναι μία επικίνδυνη ομάδα εξέφρασε ο Κώστας Χαρίσης σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το ερχόμενο Σάββατο στο «Nick Galis Hall» και κάλεσε την ομάδα του να παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους της.

«Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες προσθήκες του. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ακόμα ο 35χρονος σέντερ χαρακτήρισε παιχνίδι ψυχολογίας το επερχόμενο ματς και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για να πάρουν τη νίκη οι «κιτρινόμαυροι». «Είναι ένα από τα ιδιαίτερα παιχνίδια ψυχολογίας. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα».

«Κάθε εβδομάδα στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ’ αυτό το μότο, να μην παρεκκλίνουμε απ’ αυτό και να μην κοιτάζουμε παρακάτω, αφού το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας κρύβει πολλούς κινδύνους. Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το κλειδί», κατέληξε ο Κώστας Χαρίσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x