Ελλάδα

Χαριτόπουλος: «Διαφορετική η φετινή ΑΕΚ»

Να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, επιθυμεί ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του. «Δεν έχει αξία να πετύχουμε στόχους, χωρίς τον κόσμο μας», τόνισε.

Να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη η ΑΕΚ, τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιθυμεί ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ο 32χρονος σέντερ, που θα φορά τα κιτρινόμαυρα φέτος, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» κι εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην «Βασίλισσα», καθώς τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα.

Επίσης, υποστήριξε πως είναι νωρίς ακόμα να μιλά για στόχους, αλλά η θέση της ΑΕΚ είναι να βρίσκεται ψηλά σε κάθε διοργάνωση, η οποία φέτος παρουσιάζεται διαφορετική και ανανεωμένη.

Τέλος, τόνισε τη σημασία της στήριξης του κόσμου και την ανάγκη να δεθεί η ομάδα μαζί του, καθώς χωρίς αυτόν δεν θα έχει αξία τίποτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την ΑΕΚ: «Βρήκα πολύ οργανωμένα τα πράγματα στην ΑΕΚ. Φυσικά υπάρχει μια συνέχεια από πέρυσι, από τη στιγμή που έχει μείνει ο ίδιος προπονητής και πάνω – κάτω το ίδιο προπονητικό τιμ, οπότε αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Η ομάδα δεν ξεκινάει από το μηδέν. Νομίζω πως έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ, οπότε για την ώρα είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία όλη τη χρονιά, για να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Φυσικά, με βάση το όνομα της, η ΑΕΚ δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστεί σε κάθε στόχο που βάζει, σε κάθε διοργάνωση που παίζει. Κοιτάμε ψηλά, αυτό είναι αλήθεια. Κοιτάμε ψηλά κι εμείς κι οι προπονητές και ο πρόεδρος και ο κόσμος. Από εκεί και πέρα, το σωστό είναι να πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι, σκαλοπάτι-σκαλοπάτι. Να δούμε πως θα πάει η χρονιά και όλοι ξέρουμε ότι σημασία έχει το τέλος, δηλαδή το πως θα τελειώσεις τη χρονιά».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Είναι κλισέ, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε τη στήριξη των οπαδών μας. Θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος μας ότι η φετινή είναι μια διαφορετική ομάδα από άποψη παικτών και χαρακτήρων. Όλοι οι παίκτες είμαστε πολύ δεμένοι. Να το φωνάξουμε αυτό στον κόσμο κι να δεθούμε μαζί του, για να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, γιατί, ούτως ή άλλως, το να καταφέρουμε να πετύχουμε στόχους χωρίς τον κόσμο, δεν έχει καμία αξία. Θα είναι πολύ όμορφο να παίξει η ΑΕΚ σε γεμάτο γήπεδο, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x