Ευρώπη

Χάτσερ: «Θέλαμε κάτι παραπάνω»

Στο κάτι καλύτερο που περίμενε κόντρα στην Τενερίφη ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ουίλιαμ Χάτσερ μετά την ήττα από την ισπανική ομάδα στο φινάλε των ομίλων του BCL.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως έπρεπε να κάνουν λιγότερα λάθη κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα και περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας από ‘δω και στο εξής.

Αναλυτικά: «Πολύ περίεργα συναισθήματα από το σημερινό παιχνίδι. Το παιχνίδι μπορεί να μη σήμαινε πολλά, αλλά θέλαμε το κάτι παραπάνω. Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Είναι πολύ καλή η ομάδα τους. Είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος.

Πρέπει να περιορίζεις τα λάθη σου. Εμείς δεν το κάναμε κι αυτοί μας τιμώρησαν. Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας την Παρασκευή κι είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει. Ανυπομονούμε κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο για φέτος».

Σχετικά με την προσωπική του κατάσταση κι εμφάνιση: «Όταν είμαστε ενωμένοι κι υγιείς, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα κι όλοι στην ομάδα εργάζονται πάνω σε αυτό.

Το να προχωρήσεις στη διοργάνωση είναι και θέμα τύχης σχετικά με τον αντίπαλο. Όσο για το Κύπελλο, περιμένουμε τον ημιτελικό και δουλεύουμε για αυτό. Είναι στόχος μας η κατάκτησή του Κυπέλλου. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε πολύ να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x