Ευρώπη

Χάτσερ: «Θέλαμε πολύ τη νίκη»

Στη μεγάλη θέληση των παικτών του ΠΑΟΚ για τη νίκη απέδωσε το τελικό +15 επί της Χάποελ Χολόν ο Ουίλιαμ Χάτσερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πυλαία.

Ο πρωταγωνιστής της επικράτησης του «Δικεφάλου» τόνισε πως ήξεραν πως θα αντιμετώπιζαν μία άκρως επιθετική ομάδα και για αυτό επικεντρώθηκαν και τους σταμάτησαν το τρίποντο, πως είναι πραγματική ομάδα και ότι πλέον απέκτησαν και ψυχολογία. Θεωρεί πως είναι σωστή επιλογή να παίζουν με κοντά σχήματα, αφού διαθέτουν ψηλούς περιφερειακούς και έμπειρους παίκτες, πως δεν κοιτά τη δική του στατιστική και επισήμανε πως αισθάνεται καλά αυτήν τη στιγμή στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη και επιθετική ομάδα. Προετοιμαστήκαμε για αυτά τις προηγούμενες ημέρες. Το βασικό ήταν να κόψουμε το τρίποντο στον αιφνιδιασμό. Οι παίκτες ήταν... πεινασμένοι. Θέλαμε πολύ τη νίκη και να συνεχίσουμε στο θεσμό, αν και είναι δύσκολο ο δρόμος. Το θέλαμε πολύ».

Για το τι σημαίνει η νίκη στο ψυχολογικό κομμάτι: «Ήταν όντως μία περίεργη εβδομάδα. Μπορώ να μιλήσω από την εμπειρία μου και ξέροντας τα παιδιά, οι περισσότεροι πιστεύουν ο ένας στον άλλον και στην ομάδα ό,τι και να συμβαίνει. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για το κομμάτι της πρόκρισης και το τι έρχεται από εδώ και πέρα».

Για το ότι παίζει με κοντό σχήμα η ομάδα: «Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Έχουμε ψηλούς περιφερειακούς. Ο Μαργαρίτης έχει τρομερή εμπειρία, ξέρει που πρέπει να σταθεί και βοηθάει η πάσα του. Η ομάδα είναι καλά δομημένη, έχει έμπειρους παίκτες, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν νομίζω ότι έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα».

Για το αν... έβαλε στόχο να πετύχει 26 πόντους: «Δεν έχω ποτέ στόχο όταν μπαίνω στο ματς πόσους πόντους θα βάλω. Θέλω να παίζω ελεύθερα και με "καθαρό" μυαλό. Όταν συμβαίνει αυτό και ευχαριστιέμαι το παιχνίδι, έρχονται και οι πόντοι».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είναι καλά στον ΠΑΟΚ. Πάντα αισθανόμουν έτσι. Μου αρέσει το περιβάλλον. Και όταν έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ, μου άρεσε. Περνάει καλά εδώ και αισθάνομαι ότι με έχει "αγκαλιάσει" η ομάδα και ο κόσμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x