Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Χατζηκυριακίδης: «Όλοι μαζί για το στόχο του Ηρακλή» (video)

Σύνθημα για δουλειά και ενότητα έδωσε ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Α1.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή να διεκδικήσει και να πετύχει το στόχο της ανόδου δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

«Είναι μια πρόκληση λόγω του μεγέθους και του ονόματος του συλλόγου. Με τη συνεργασία των παικτών, τη στήριξη της διοίκησης και τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε για την επίτευξη του στόχου. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά η ομάδα είναι εντός στόχου, έχει καλό υλικό και όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε όλοι, να φέρουμε την ομάδα στην Α1», τόνισε ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Όσο για τους αγωνιστικούς του στόχους, είπε: «Θέλω να πάμε το παιχνίδι σε ένα πιο υψηλό τέμπο, να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα και το βάθος της ομάδας και σταδιακά να μπούμε στη δική μου φιλοσοφία. Μπορούμε να δώσουμε μια άλλη εικόνα στον Ηρακλή, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και τη διοίκηση που έχει κάνει μια σοβαρή επένδυση. Δεν είναι εύκολο το έργο μου, γνωρίζω πού έχω έρθει αλλά πιστεύω στις δυνατότητές μου και τη δυναμική του Ηρακλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x