Euroleague

Σοκ με Σλούκα στη Φενέρ

Τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα για τον επόμενο ένα με ενάμισι μήνα θα στερηθεί η Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Έλληνας γκαρντ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Μεγάλο πλήγμα στη Φενέρμπαχτσε ενόψει της συνέχειας της Ευρωλίγκας αλλά και του τουρκικού πρωταθλήματος με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ, είχε χτυπήσει στο γόνατο στην αναμέτρηση με την Ούνιξ στο Καζάν πριν ένα μήνα, πονούσε, αλλά συνέχιζε να παίζει, κάνοντας θεραπεία για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, οι πόνοι είχαν γίνει ανυπόφοροι και είχαν μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του παίκτη της τουρκικής ομάδας, που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με χειρουργική επέμβαση και συγκεκριμένα με καθαρισμό του υγρού που έχει μαζέψει το γόνατό του. Αυτό, σημαίνει πως ο Σλούκας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα με ενάμισι μήνα.

Πλέον, στόχος των «κίτρινων καναρινιών», είναι να έχουν διαθέσιμο τον παίκτη στις αρχές Απριλίου, ώστε να είναι έτοιμος και να έχει βρει ρυθμό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x