Ελλάδα

Χέρστον μάλλον… τέλος για φέτος!

Σοβαρός φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Μαλίκ Χέρστον στο δεξί του γόνατο, από το ματς με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να είναι πολύ πιθανό να τον στερηθεί στα playoffs!

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ για τον Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος χτύπησε λίγο πριν το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο του Αμερικανού φόργουορντ φαίνεται να είναι σοβαρός, με πιο πιθανό σενάριο την κάκωση μηνίσκου και έτσι αναμένεται να χάσει τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Ένωσης», δηλαδή το ένα παιχνίδι της κανονικής διάρκειας (με τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ) και φυσικά τα playoffs, αφού ο χρόνος αποθεραπείας που χρειάζεται είναι πάνω από ένας μήνας!

Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ενδεχομένως να αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Γιούρι Ζντοβτς. Αυτό σημαίνει πως η απόκτηση του Μάικλ Έρικ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρήσει, προκειμένου ο Σλοβένος τεχνικός και οι συνεργάτες να ψάξουν στην αγορά για 3άρι.

Μάλιστα, άτυχος είχε σταθεί και την περσινή σεζόν ο 29χρονος φόργουορντ, καθώς ένας τραυματισμός στον ώμο, σε παρόμοιο σημείο της σεζόν, είχε αναγκάσει την ΑΕΚ να στερηθεί τις υπηρεσίες του στον πρώτο γύρο των playoffs με αντίπαλο τον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x