NBA

Χόιμπεργκ: «Μόνο ο Γιάννης και ο Λεμπρόν»

Λίγο πριν την αναμέτρηση των Μπουλς με τους Μπακς, ο προπονητής του Σικάγο, Φρεντ Χόιμπεργκ, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Είναι προφανές πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για κάθε αντίπαλο των Μπακς και οι Μπουλς του Φρεντ Χόιμπεργκ δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα.

«Είναι μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς οι καλύτεροι παίκτες στο ανοιχτό γήπεδο σε όλο το ΝΒΑ. Νομίζεις πως είσαι μπροστά του και θα τον σταματήσεις, αλλά βρίσκει τρόπο να ξεγλιστρήσει και να φτάσει στο καλάθι τελειώνοντας τις φάσεις και με τα δύο χέρια. Αυτό είναι τρομερό προτέρημα για έναν παίκτη με το δικό του σώμα. Επίσης είναι καταπληκτικός πασέρ και από τους κορυφαίους στα τελειώματα των φάσεων. Αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να τον αναγκάσεις να σουτάρει υπό πίεση ελπίζοντας να αστοχήσει. Αν του επιτρέψεις να μπει στη ρακέτα, είναι πολύ επικίνδυνος», ανέφερε ο προπονητής των «ταύρων».

Ο γκαρντ του Σικάγο, Κρις Νταν, είπε με τη σειρά του: «Είναι φοβερός παίκτης. Δύσκολο να σταματήσεις έναν τέτοιο αθλητή, θα προσπαθήσουμε όμως να τον δυσκολέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x