Ελλάδα

Χορταστικό πιάτο από Basket League

Οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-Περιστέρι και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League.

Η τέταρτη αγωνιστική της Basket League «στριμώχνεται» σήμερα, καθώς διεξάγονται έξι από τα επτά παιχνίδια της ημέρας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Περιστέρι και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ο Πανιώνιος μετά τον αποκλεισμό από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από Διαγόρα Δρυοπιδέων υποδέχεται το Ρέθυμνο ψάχνοντας την πρώτη του νίκη. Υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του Γιάννη Λίβανου που απολύθηκε θα είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο Σαμάρντο Σάμιουελς που μόλις χθες ανακοινώθηκε.

Ο Άρης αναζητεί την δεύτερη νίκη του υποδεχόμενος τον Ιωνικό Νίκαιας χωρίς τον λαβωμένο Λευτέρη Μποχωρίδη και με την συμμετοχή του Τζέιλεν Μόρις να κρίνεται την τελευταία στιγμή, ενώ ο Προμηθέας μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Ουλμ αναμετράται με τον Κολοσσό με τους Πατρινούς να έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Λόουερι.

Η ΑΕΚ με… φόρα από το 102-82 επί της Ορτέζ στην πρεμιέρα του BCL φιλοξενεί το αήττητο Περιστέρι που επέστρεψε μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη με νίκη επί της Γκαζιαντέπ. Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στον ώμο για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους είναι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες λόγω διαστρέμματος. H KAE AEΚ θα τιμήσει τον Βασίλη Ξανθόπουλο για την διετή προσφορά του στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός στον απόηχο της δεύτερης σερί ήττα του στην Ευρωλίγκα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ χωρίς τον τραυματία Νίκο Παππά και τον Μπεν Μπέντιλ που δεν είναι δηλωμένος στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Θεσσαλονικείς θα είναι πλήρεις μετά την ήττα τους από την Μπεσίκτας.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με το Λαύριο να υποδέχεται τον αήττητο Ήφαιστο.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10

Πανιώνιος-Ρέθυμνο 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Άρης-Ιωνικός Νίκαιας 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
Λάρισα-Ηρακλής 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show)
ΑΕΚ-Περιστέρι 17:00 (COSMOTE Sport 4)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 17:30 (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 20/10
Λαύριο-Ήφαιστος Λήμνου 17:45 (ΕΡΤ2)

Επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο 26/10

Ηρακλής-Πανιώνιος 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show-ErtPlay 3)
Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show-ErtPlay 2)
Ήφαιστος Λήμνου-Προμηθέας Πάτρας 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show-ErtPlay 1)
Ιωνικός Νίκαιας-Λάρισα-Ηρακλής 15:45 (ΕΡΤ2 BL Show-ErtPlay 4)
Περιστέρι-Λαύριο 17:45 (ΕΡΤ 2)
Παναθηναϊκός-Άρης 19:00 (COSMOTE Sport 4)

Κυριακή 27/10
Ρέθυμνο-ΑΕΚ 16:15 (ΕΡΤ2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x