Ελλάδα

Χοτζ: «Μακάρι…»

Ο Γουόλτερ Χοτζ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του λέγοντας πως περιμένει συγκεκριμένη πρόταση, ενώ εξέφρασε την ευχή να ξανασυναντήσει τον Καλάθη.

Επιβεβαίωσε ο Γουόλτερ Χοτζ το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του. Μιλώντας στον πολωνικό Τύπο (μιας και λατρεύεται στη χώρα όπου έκανε μεγάλη καριέρα), ο Πορτορικανός γκαρντ εξέφρασε την ευχή να ξαναπαίξει με τον παλιόφιλό του από το κολέγιο της Φλόριντα, Νικ Καλάθη. Το ρεπορτάζ αναφέρει, πάντως, πως ο παίκτης έχει προταθεί στους «πράσινους» και δεν έχει απασχολήσει.

«Θα ήταν πολύ ωραίο να ξαναπαίξω με τον Καλάθη. Είμαστε κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι. Για την ώρα περιμένω μια συγκεκριμένη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Χαίρομαι που μια τέτοια ομάδα δείχνει ενδιαφέρον για μένα», τόνισε.

Πάντως υπάρχει και… ανταγωνισμός. «Έχω αρκετές προτάσεις. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ μού έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ενώ πέρα από την Ελλάδα υπάρχει και η Γαλατάσαραϊ. Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν», πρόσθεσε ο Χοτζ.

Ο 28χρονος άσος (1,83μ.) προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου είχε 15,8 πόντους, 6,4 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα σε 31,1 λεπτά κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν είχε παίξει στην πατρίδα του, καθώς επίσης στη Ζιέλονα Γκόρα και τη Λαμποράλ Κούτσα, ενώ το 2013 είχε επιλεγεί στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x