Ελλάδα

Χουγκάζ: «Όσο ψηλότερα μπορούμε στο Παγκόσμιο»

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της Εθνικής U19 και τα καλά δείγματα απέναντι στη Σερβία ο Νίκος Χουγκάζ.

Ο Νίκος Χουγκάζ θεωρεί πως υπήρχαν θετικά δείγματα για την Εθνική U19 εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που αρχίζει το Σάββατο στο Ηράκλειο, μετά τη φιλική νίκη με 69-62 επί της Σερβίας στα «Δύο Αοράκια».

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά το πρόβλημά μας ήταν ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε λίγο σε αυτό το κομμάτι, αλλά βγάλαμε αντίδραση, κάναμε πολλά κλεψίματα και φτάσαμε στη νίκη», τόνισε ο 18χρονος φόργουορντ.

Όσο για τις βλέψεις της ελληνικής ομάδας στην προσεχή μεγάλη διοργάνωση, ο άσος του Πανιωνίου είπε: «Δουλεύουμε κάθε μέρα με τα κεφάλια κάτω. Είμαστε μια καλή παρέα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν μια καλύτερη πορεία. Αυτή η γενιά δεν έχει καταφέρει να φέρει μια μεγάλη επιτυχία, αλλά έχουμε μεγάλη θέληση με τη βοήθεια και του κόσμου να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η διοργάνωση αυτή είναι ιδιαίτερη για τον ίδιο, καθώς φιλοξενείται στη γενέτειρά του. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στο Ηράκλειο, γιατί είναι και η πόλη που γεννήθηκα. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x