Ευρώπη

Χρωστάει ακόμη χρήματα στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετακόμισε το 2015 στον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, η Παρτίζαν του οφείλει ακόμη χρήματα, με το ποσό να είναι αρκετά… σεβαστό!

Στη… φόρα βγήκαν τα χρέη της Παρτίζαν από τον Τύπο της Σερβίας, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ανέρχονται στα 7 εκατ. ευρώ. Ένας από εκείνους που του χρωστάει η ομάδα, είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αγωνίστηκε εκεί από το 2012 μέχρι και το 2015, όταν και μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον τηλεοπτικό σταθμό «RTS», η Παρτίζαν οφείλει 200.000 ευρώ στον σέντερ των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, το αρχικό ποσό που οφειλόταν στον διεθνή ψηλό ήταν 18.000 ευρώ, ωστόσο εκείνος κέρδισε τη δικαστική διαμάχη στην προσφυγή που κατέθεσε, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στην Παρτίζαν ημερήσιο πρόστιμο 50 ευρώ, έως ότου εξοφληθεί. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και ήδη το ποσό που περιμένει από την πρώην ομάδα του είναι 200.000 ευρώ.

Ο άλλος «πονοκέφαλος» της Παρτίζαν είναι τα οφειλόμενα στον πρώην προπονητή της, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, όπου το ποσό είναι ύψους 113.000 ευρώ και σύμφωνα με την απόφαση, εάν δεν εξοφληθεί σε επτά ημέρες, τότε θα επιβληθεί στη σερβική ομάδα απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x