Ελλάδα

Χωρίς δύο Αμερικανούς στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός Superfoods

Ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό Superfoods να πάει στο αιώνιο ντέρμπι του ΣΕΦ χωρίς δύο Αμερικανούς του. Ο... αστερίσκος στο Κύπελλο.

Με… υποχρεωτικές απουσίες θα κατέβει Φάληρο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την 2η αγωνιστική της Α1, ο Παναθηναϊκός Superfoods.

Οι πράσινοι διαθέτουν αυτή τη στιγμή έξι Αμερικανούς στο ρόστερ τους, ωστόσο μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν μόνο τέσσερις (4 Αμερικανοί συν 2 κοινοτικοί).

Αυτό σημαίνει πως δύο εκ των Φελντέιν, Τζέιμς, Σίνγκλεντον, Νίκολς, Γκιστ, Κέι Σι Ρίβερς δεν θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα του ΣΕΦ, που λογικά πάει για 17 Οκτωβρίου, αλλά θα είναι κανονικά άπαντες στα πλάνα του Πεδουλάκη από την 14η αγωνιστική (ξεκινά 21 Ιανουαρίου 2017) κι έπειτα, όπου βάσει κανονισμού, θα επιτρέπονται πλεον έξι Αμερικανοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι δύο αιώνιοι κληρωθούν αντίπαλοι στα ημιτελικά του Κυπέλλου -που είναι προγραμματισμένα για τις 18 Ιανουαρίου- τότε ούτε εκεί ο Εξάστερος θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει έξι Αμερικανούς, ήτοι θα πρέπει να «κοπούν» ξανά δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x