Ευρώπη

Χωρίς… ξένο και Κάσπι το Ισραήλ στα «παράθυρα»

Ούτε Τάιους, ούτε κανένας…

Δίχως κανέναν ξένο θα εμφανιστεί το Ισραήλ στους δύο πρώτους αγώνες της β’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, απέναντι σε Γεωργία και Γερμανία. Επίσης θα απουσιάσει και ο μοναδικός ΝΒΑερ, Όμρι Κάσπι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Όντεντ Κάτας, ανακοίνωσε τους 16 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και ανάμεσά τους δεν βρίσκονται ούτε ο Άλεξ Τάιους, ούτε ο Ρίτσαρντ Χάουελ. Ο μεν πρώτος επειδή τα’ χει σπάσει με την ομοσπονδία μετά την απουσία του στο προηγούμενο παράθυρο, ο δε δεύτερος γιατί έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Το Ισραήλ έχει ρεκόρ 3-3 από την πρώτη φάση, ενώ προπορεύονται στο νέο όμιλο που έχει σχηματιστεί η Ελλάδα και η Γερμανία με το απόλυτο (6-0) και τρίτη είναι η Σερβία (4-2). Στα τελικά προκρίνεται η πρώτη ομάδα κάθε γκρουπ.

Αναλυτικά η λίστα: Γκαλ Μέκελ, Γκάι Πνίνι, Τζέικ Κοέν, Γιόβελ Ζούσμαν, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, Νίμροντ Λέβι, Μπαρ Τίμορ, Ταμίρ Μπλατ, Ράφι Μένκο, Τομέρ Γκινάτ, Ίνταν Ζάλμανσον, Μπεν Αλτίτ, Γκόλαν Γκατ, Ιτάι Σέγκεβ, Ίγκορ Κουλέτσοβ, Καράμ Μασούρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x