Ελλάδα

Χωρίς Όγκαστ η Εθνική

Ο Ζακ Όγκαστ δεν θα ενισχύσει για «τυπικούς λόγους», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ, την Εθνική στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Με μικρή καθυστέρηση η ενσωμάτωση του Νικ Καλάθη.

Δίχως τον Ζακ Όγκαστ θα παρουσιαστεί η Εθνική στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο 24χρονος σέντερ, ο οποίος ανήκει εδώ και λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό Superfoods, δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της γαλανόλευκης και κατ’ επέκταση και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Κώστα Μίσσα. Τυπικοί λόγοι (υπάρχει ένα θέμα στην έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του) δεν το επιτρέπουν, όπως αναφέρει η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, ο Νικ Καλάθης δεν θα είναι στην αναχώρηση της Εθνικής για το Καρπενήσι, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει για ανειλημμένη υποχρέωση.

Η ανακοίνωση:

Χωρίς τον Ζακ Ογκαστ θα πορευτεί στις υποχρεώσεις της που αρχίζουν αύριο Τετάρτη (26/7) η Εθνική Ανδρών. Τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον ομογενή παίκτη να είναι παρών σε μέρος της προετοιμασίας και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια.

Από την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι θα απουσιάσει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει για ανειλημμένη υποχρέωση που έχει στις ΗΠΑ στα τέλη του μήνα και έχει συμφωνηθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x