Ελλάδα

Χωρίς Πέτγουεϊ στην Προύσα ο Άρης

Δίχως τον τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ ο Άρης αναχώρησε για την Προύσα για τη συμμετοχή του σε διεθνές τουρνουά.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για την Προύσα όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει η Τόφας δίνοντας συνολικά τρεις αναμετρήσεις. Η συγκεκριμένη πόλη έχει συνδεθεί με την κατάκτηση του Κόρατς το 1997.

Το τουρνουά ονομάζεται “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas” και διοργανώνεται προς τιμήν του Cevat Soydas, παλιού παίκτη της Tofas, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2001. Στο τουρνουά συμμετέχουν η οικοδέσποινα Τόφας, η Σακάρια, η Γκαζιαντέπ, η Γεσιλγκιρέσουν, αλλά και ο ΠΑΟΚ!.

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές έχουν χωρίσει τις ομάδες σε δυο ομίλους. Ο ΑΡΗΣ έχει τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο μαζί με την Τόφας και τη Σακάρια. Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται η Γκαζιαντέπ, η Γεσιλγκιρέσουν και ο ΠΑΟΚ.

Την αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει για την Τουρκία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Κουάμε Βον, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Ντεμέτρις Μόραντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ΚάιλΓουίβερ, Μάριος-Κωνσταντίνος Λαζάρου.

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x