Euroleague

Χωρίς Σλούκα-Μπογκντάνοβιτς, αμφίβολος ο Ντατόμε για Φενέρ

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα παραταχθεί η Φενέρ στο ντέρμπι της Πέμπτης κόντρα στην Εφές. Αμφίβολος και ο Λουίτζι Ντατόμε.

Η χθεσινή ήττα-σοκ με 79-81 από την Μακάμπι δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος που αντιμετωπίζει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς ο Σέρβος τεχνικός είναι αναγκασμένος να ετοιμάσει τα πλάνα του για το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στην Εφές (23/5, 19:30) , δίχως τους Κώστα Σλούκα και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Σλούκας δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε αύριο παρά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Εκτός αυτών των δύο, αμφίβολος είναι και ο Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο κατά της διάρκειας της χθεσινής αναμέτρησης με την Μακάμπι.

Ο 57χρονος τεχνικός, λοιπόν, είναι αναγκασμένος να μπει σε μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων χωρίς να μπορεί να υπολογίζει σε σημαντικούς παίκτες, με τους Μπασκόνια και Παναθηναϊκό να καραδοκούν για να «αρπάξουν» μια θέση στην τετράδα και ως εκ τούτου το πλεονέκτημα έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x