Ελλάδα

Χωρίς Σλούκα στην Πόλη

Με 13 παίκτες και χωρίς τον Κώστα Σλούκα που συνεχίζει θεραπείες θα αντιμετωπίσει η Εθνική την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) στο δεύτερο φιλικό.

Χωρίς προβλήματα, πέραν του γνωστού του Κώστα Σλούκα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για το φιλικό με την Τουρκία το μεσημέρι της Κυριακής στο στο «Αμπντί Ιπεκτσί» (14:00, ΕΡΤ).

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε συνεχίζει θεραπείες και θα μείνει στην Αθήνα, ενώ απών είναι και ο Στράτος Περπέρογλου, που θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο Βελιγράδι τη Δευτέρα, παραμονή του τελευταίου τεστ με τη Σερβία.

Για το προτελευταίο φιλικό εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά (4-9 Ιουλίου) στο Τορίνο, ο Φώτης Κατσικάρης θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες: Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Μπουρούσης, Νικ Καλάθης, Βασίλης Καββαδάς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αγραβάνης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Κουφός, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση: «Στο πρώτο φιλικό με την Τουρκία η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και διάθεση τρομερή στην άμυνα και έψαξε να βρει το εύκολο καλάθι στην επίθεση μέσω του τρανζίσιον, του αιφνιδιασμού. Αυτά ήταν τα στοιχεία που ζητούσαμε από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η ομάδα να δουλεύει. Σε ότι αφορά τη συνέχεια, στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να δούμε καλύτερες συνεργασίες και πιο σωστές πλέον, δουλεύοντας μέρα με τη μέρα και στο σετ παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τους ρόλους ακριβώς, τα σημεία που πρέπει να χτυπήσουμε και τα σημεία που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x