Ευρώπη

Χωρίς Τόμιτς, αλλά με Χάμιλτον η Κροατία

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς ανακοίνωση τη 16μελή προεπιλογή της Κροατίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Εκτός Τόμιτς, Ρούντεζ και Μπέντερ, μέσα ο Χάμιλτον.

Τους 16 παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Κροατίας εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνο (4-9 Ιουλίου), όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς.

Στη λίστα δεν βρίσκεται ο Άντε Τόμιτς, που επέλεξε να μην ενισχύσει φέτος την «χρβάτσκα», όπως επίσης και ο προσεχώς ΝΒΑερ Ντράγκαν Μπέντερ της Μακάμπι, αλλά και ο Ντάμιαν Ρούντεζ των Τίμπεργουλβς. Αντίθετα, ο Αμερικανός σέντερ Τζάστιν Χάμιλτον θα πάρει τη θέση του νατουραλιζέ, με τους Ντρέιπερ και Λαφαγέτ που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αυτό το ρόλο να μένουν εκτός.

Αναλυτικά: Ρόκο Λένι Ούκιτς (Καντού), Ροκ Στίπτσεβιτς (Σάσαρι), Άντε Ντέλας (Ζαντάρ), Κρούνοσλαβ Σίμον (Αρμάνι Μιλάνο), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Μάριο Χεζόνια (Ορλάντο Μάτζικ), Φίλιπ Κρούσλιν (Τσιμπόνα), Λούκα Μπάμπιτς (Τσεντεβίτα), Φραν Πίλεπιτς (Τσεντεβίτα), Ντάριο Σάριτς (Εφές), Μάρκο Αράποβιτς (Τσεντεβίτα), Λέον Ραντόσεβιτς (Μπάμπεργκ), Τζάστιν Χάμιλτον (Βαλένθια), Ζέλικο Σάκιτς (Λουκόιλ), Μίρο Μπίλαν (Τσεντεβίτα), Άντε Ζίζιτς (Τσιμπόνα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x