Ευρώπη

Χωρίς Χεζόνια στο Ευρωμπάσκετ η Κροατία!

Την πρόθεσή του να μην συμμετάσχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την Κροατία, αλλά να παραμείνει στις ΗΠΑ και να κάνει ατομικές προπονήσεις, εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια.

Απών από το προσεχές Ευρωμπάσκετ θα είναι –εκτός απροόπτου- ο Μάριο Χεζόνια.

Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μάτζικ δήλωσε πως αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Κροατίας, καθώς θέλει να παραμείνει στο Ορλάντο και να κάνει ατομικές προπονήσεις.

«Δεν νομίζω να πάω στο Ευρωμπάσκετ. Θα έχω ένα μακρύ καλοκαίρι στο Ορλάντο, προπονήσεις και διάφορα άλλα. Δεν πρόκειται να συζητήσω κάτι σχετικό αυτή τη στιγμή, αλλά δεν νομίζω πως θα κατέβω», ήταν η απάντηση του νεαρού γκαρντ/φόργουορντ των Μάτζικ στην ιστοσελίδα «trendbasket.net» σε ερώτηση για το αν θα ενισχύσει την Κροατία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Όσο για το που πρόκειται να δουλέψει το καλοκαίρι: «Θέλω να δουλέψω στη συνέπειά μου και στο επιθετικό μου παιχνίδι γενικά. Θα προσπαθήσω να προσθέσω διάφορα κομμάτια, ώστε να κάνω πιο ολοκληρωμένο το παιχνίδι μου».

Η Κροατία θα συμμετάσχει στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, όπου θα διεξαχθεί στη Ρουμανία και εκτός από την οικοδέσποινα, θα είναι ακόμη οι Ισπανία, Μαυροβούνιο, Τσεχία και Ουγγαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x