Ελλάδα

Ζάρας: «Ο ΠΑΟΚ ρολάρει»

Στην εμφανή αγωνιστική βελτίωση του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Θοδωρής Ζάρας εν όψει του αγώνα με τη Βέντσπιλς στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο Θοδωρής Ζάρας εκτιμά πως ο ΠΑΟΚ βρίσκει το δρόμο του και μετά το προβληματικό ξεκίνημα της σεζόν έχει πλέον αποκτήσει ρυθμό.

«Νιώθουμε καλύτερα, είχαμε και την ευκαιρία να δουλέψουμε στη διακοπή πάνω σε κάποιους τομείς που έπρεπε. Η ομάδα ρολάρει και μέρα με τη μέρα πιστεύω πως θα γίνεται καλύτερη», ανέφερε ο σουτέρ του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ για τη νίκη επί του Κολοσσού είπε: «Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, κάτι που πέτυχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο με οδηγό την άμυνα μας, τρέξαμε το γήπεδο, βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε μια φαινομενικά εύκολη νίκη».

Όσο για το αυριανό παιχνίδι με τη Βέντσπιλς για το Basketball Champions League στο κλειστό της Πυλαίας (19:30), είπε: «Το ματς είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί αν δεν τα καταφέρουμε, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η υπόθεση πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση που είχαμε στον αγώνα με τον Κολοσσό και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Τέλος, για την προσθήκη του Γκος και την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου από τραυματισμό, είπε: «Η σεζόν είναι πολύ απαιτητική, άλλωστε το γνωρίζαμε εξ' αρχής. Το ρόστερ είναι αυτό που πρέπει να είναι. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Γκος μπαίνουν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι αρχίζει να βγαίνει άκρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x