Ευρώπη

Ζντοβτς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Δεν το συνηθίζει, αλλά ο Γιούρε Ζντοβτς απένειμε τα εύσημα στους παίκτες της ΑΕΚ για τη νίκη επί της Σάσαρι, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τραυματισμό του Φόλκερ.

Ακόμη και ο πάντα απαιτητικός Γιούρε Ζντοβτς έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στη νίκη επί της Σάσαρι.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε πολύ καλό ματς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε μια ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο. Στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο, αλλά είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε κάποια προβλήματα στην επίθεση και την οργάνωση με την απουσία του Ιβάνοβιτς, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, γιατί δεν είχαμε περιθώριο για άλλη ήττα. Μπορούμε να χαρούμε όμως μόνο για δέκα λεπτά, γιατί πρέπει να αφοσιωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Ράνταλ Φόλκερ και την κατάσταση του απόντα Νίκολα Ιβάνοβιτς απάντησε: «Ο Φόλκερ πάνω που άρχισε να παίζει καλά τη μια φορά αρρώστησε και τώρα τραυματίστηκε. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Θα εξεταστεί και θα δούμε. Ο Ιβάνοβιτς είναι πολύ καλύτερα. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x