Ελλάδα

Ζντοβτς: «Είμαστε πολύ φιλόδοξοι»

Ο Γιούρε Ζντοβτς δεν έκρυψε τις μεγάλες βλέψεις της ΑΕΚ, αν και δεν παραγνωρίζει πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατοί, ενώ ο ανταγωνισμός ενισχύεται και από άλλες ομάδες.

Με υψηλές βλέψεις ετοιμάζεται να μπει στη νέα σεζόν η ΑΕΚ, όπως δηλώνει ο Γιούρε Ζντοβτς στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για την ομάδα του. Πάντως ο Σλοβένος τεχνικός αναγνωρίζει πως ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός, από «αιώνιους» και όχι μόνο.

«Ακόμα μία αγωνιστική περίοδος ξεκινάει για μας και είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Ξεκινάμε με υψηλές προσδοκίες στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο διότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Ακόμα και κάποιες που δεν είναι έτοιμες - επειδή γνωρίζω τους προπονητές και την δουλειά που κάνουν - θα έχουν άλλη εικόνα στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι οι υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Ξέρουμε, ότι υπάρχουν ομάδες μπροστά μας, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τα προβλήματά μας, την ομάδα μας. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε και τον Άρη, που είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο κάνει βήματα μπροστά και τον ΠΑΟΚ, που παραμένει σταθερή δύναμη στο Πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και άγχος. Θα είναι μεγάλη η χρονιά και το σημαντικότερο για μένα είναι να υπάρχει υγιής ατμόσφαιρα στην ομάδα», τόνισε ο Ζντοβτς.

Ο αρχηγός της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε στο ίδιο μήκος κύματος: «Οι στόχοι στην ΑΕΚ - όπως πάντα έτσι και την εφετινή σεζόν - παραμένουν υψηλοί. Θέλουμε πάντα να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι και αυτό θα προσπαθήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους παίκτες, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς προβλήματα εξωγηπεδικά και όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x