Ελλάδα

Ζντοβτς: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του πως θα τα καταφέρουν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι παρά τις απουσίες και τη δυσκολία της αποστολής εξέφρασε ο Γιούρε Ζντοβτς.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Κύπελλο και τις απουσίες Σάκοτα και Βασιλειάδη και να είναι όπως πρέπει απέναντι στην Παρτιζάν την Τετάρτη εξέφρασε ο Γιούρε Ζντοβτς.

«Η Παρτιζάν είναι μία πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Έχω παίξει για πολλά χρόνια σ’ αυτό το γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της είναι φανταστική. Κάποιες φορές όμως τέτοιου είδους έδρες σου δίνουν έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να ανέβουν ψυχολογικά και να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία το ματς. Το πρόβλημα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι τραυματισμοί των Σάκοτα και Βασιλειάδη. Πιστεύω, όμως, στους παίκτες μου και σ’ αυτούς που θα έλθουν να καλύψουν το κενό τους. Εφόσον παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο παρκέ και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ο Ρόκο Ούκιτς από την πλευρά του είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Και εμείς, και η Παρτιζάν κυνηγάμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Σίγουρα υπάρχουν οι απουσίες του Ντούσαν (Σάκοτα) και του Κώστα (Βασιλειάδη), αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Όποιος θα μπει στο παρκέ θα δώσει το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x