Ελλάδα

Ζντοβτς: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από την Πέμπτη»

Ο Γιούρε Ζντοβτς προειδοποίησε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στην Πάτρα την Κυριακή, αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων.

»Καμπανάκι» έκρουσε ο Γιούρε Ζντοβτς στους παίκτες της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (17:00) περιμένοντας πολύ πιο σοβαρό πρόσωπο σε σχέση με τον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Κόροιβο.

«Ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος από το ματς Κυπέλλου με τον Κόροιβο και συνεχίζουμε με την «πρεμιέρα» του Πρωταθλήματος την Κυριακή. Αντίπαλος ο Απόλλωνας, μία πολύ δύσκολη ομάδα, με καλό προπονητή και ρόστερ. Παίζει εντός έδρας, έχει το πλεονέκτημα, και αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από προχθές, διότι κάναμε πολλά λάθη, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Σκοπός μας είναι να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης καθημερινά και μέσα από τις προπονήσεις να διορθώνουμε τα λάθη μας. Περιμένω να δω την αντίδραση των παικτών μου απέναντι στην πίεση που δημιουργεί ο κόσμος στο γήπεδο της Πάτρας και ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε καλά», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Σλοβένος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x