Ευρώπη

Ζντοβτς: «Σεβασμός και προσοχή στη Γιουβέντους»

Ιδιαίτερη προσοχή στη Γιουβέντους και τον ιδιόμορφο τρόπο που παίζει θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ την Τετάρτη στη Λιθουανία, σύμφωνα με τον Γιούρε Ζντοβτς.

Ο Γιούρε Ζντοβτς δεν αποποιείται τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Γιουβέντους, ωστόσο τονίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στον αντίπαλο, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς στη Λιθουανία (19:00), προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για τους «16» του Basketball Champions League.

«Η Γιουβέντους, όπως είχα αναφέρει και μετά την κλήρωση, είναι μία πολύ καλή ομάδα με έντονο το λιθουανικό στοιχείο στο ρόστερ. Την έχω παρακολουθήσει σε πολλούς αγώνες, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι το βράδυ της Τετάρτης. Δεν διαθέτει μεγάλα αστέρια, ωστόσο, όλοι οι παίκτες που έχει στο ρόστερ μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Παίζει διαφορετικό μπάσκετ απ’ αυτό που έχουμε συνηθίσει. Κάποιες φορές κάνει χρήση του «μαν του μαν» και κάποιες άλλες φορές παίζει ζώνη. Έχει καλό προπονητή και σίγουρα θα είναι επικίνδυνη την Τετάρτη, και θα δώσει ό,τι μπορεί για να μας κερδίσει. Πρέπει να σεβαστούμε πραγματικά τη Γιουβέντους. Αυτό που είπα και θα ξαναπώ στους παίκτες μου πριν να βγουν στο γήπεδο είναι να κάνουν αυτό, που ξέρουν, και να δώσουν προσοχή σε όσα έχουμε τονίσει στις προπονήσεις. Αν δεν το κάνουν θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x