Ελλάδα

Ζέρβας: «Αυτό είναι το στυλ του Χένρι, μακρινό το ενδεχόμενο για Βεζένκοφ»

Εν αναμονή των επίσημων εξελίξεων με την υπόθεση του Πιέρια Χένρι βρίσκονται στον Ολυμπιακό μετά και τη χθεσινή επικοινωνία με τον παίκτη, ενώ πολύ δύσκολα θα προχωρήσει του Βεζένκοφ.

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται οι οριστικές και επίσημες εξελίξεις στον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Πιέρια Χένρι, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, που ανέλυσε και όλα τα δεδομένα της επόμενης μέρας του μεταγραφικού σχεδιασμού των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα, υπήρξε χθες πολύ καλή επικοινωνία με τον παίκτη και ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό μετά και τη συνομιλία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Το ποσό που έχει συμφωνηθεί ώστε να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Τόφας Μπούρσα είναι στις 100.000 δολάρια και εντός της ημέρας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

Μέσω της διαφαινόμενης απόκτησης του Χένρι, φαίνεται ξεκάθαρα και η πρόθεση του Μπλατ για δύο «πυραυλοκίνητα» γκαρντ. Στο πλάνο του ο ένας είναι ο Γκος και ο άλλος είναι ο Χένρι. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό προφίλ του Χένρι, όπως είπε ο Νίκος Ζέρβας, επιθετικά είναι σαν τον Γκριν, με καλύτερη διείσδυση και λίγο χειρότερο σουτ και αμυντικά είναι καλός χωρίς όμως να έχει ένα κορμί σαν του Χάκετ. Επιπλέον, ξέρει να δημιουργεί, αφού πέρυσι έχει 6 ασίστ μέσο όρο, ωστόσο, στο smallball του Μπλατ, ενδεχομένως να χρειαστεί να παίξει και στο «3».

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή κάποιο απτό ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, σημειώνεται ότι ο Μπλατ από εκεί που δεν συζητούσε καν την περίπτωση του πρώην παίκτη του Άρη, τώρα το έχει ρίξει ως ένα μακρινό ενδεχόμενο στο τραπέζι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στη λύση των 7 ξένων, εκτός κι αν βρει κάποιον που μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία στο «4» και υπό προϋποθέσει στο «3».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x