Ελλάδα

Ζέρβας: «Δύσκολα θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Σλούκας»

Δυσκολεύει η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο διεθνής γκαρντ φέρεται πιο κοντά στο να ανανεώσει με τη Φενέρ!

Ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο προέκυψε για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας γκαρντ δύσκολα θα πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά, καθώς όπως αναφέρουν πηγές από την Τουρκία η Φενέρμπαχτσε τον πιέζει να παραμείνει. Oι πρωταθλητές Τουρκίας είναι διατεθειμένοι να παίξουν τα... ρέστα τους και να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δίνοντάς του παράλληλα τις απαραίτητες εγγυήσεις πως η ομάδα θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και τοπ επιπέδου.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως παρά τα υπέρογκα χρέη του συλλόγου, που προμήνυαν μεγάλη μείωση του μπάτζετ από το 2020 και έπειτα στο τμήμα μπάσκετ, οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να βρουν λύσεις, ώστε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και για τα επόμενα χρόνια. Κάτι τέτοιο, ενδέχεται να κρατήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τουρκική ομάδα και μετά το τέλος του υπάρχοντος συμβολαίού του την επόμενη σεζόν, γεγονός που αλλάζει άρδην τις σκέψεις και τα δεδομένα στο μυαλό του Σλούκα.

Ο διεθνής γκαρντ, δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση, σκεφτόταν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, όμως τα όσα προαναφέραμε σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατεί στον Ολυμπιακό αναφορικά με το που θα παίξει τη νέα σεζόν, αλλά και το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ, τον κάνουν πολύ επιφυλακτικό. Ο Ολυμπιακός του έχει προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, αλλά όλα δείχνουν πως όπως και το 2017, δεν θα καταφέρει να τον φέρει πίσω και θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x