Euroleague

Ζέρβας: «Εκεί χάθηκε το ματς με τη Μακάμπι για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα.

Τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Το ματς δεν χάνεται στην τελευταία φάση. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο που δεν εξαργυρώνει. Στη συνέχεια, όταν η Μακάμπι δεδομένα θα αντιδρούσε, ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να γυρίσει από -5 και δεν βρίσκει τη μία και μοναδική λύση που θα του άλλαζε τη μοίρα», σχολίασε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Για την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε: «Συνολικά υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει η αυτοπεποίθηση που υπήρχε μέχρι και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο φαίνονται φοβισμένοι. Μόνο ο Γκος ανταποκρίθηκε χθες σε αυτόν τον ρόλο. Έχει χάσει τον προσανατολισμό του ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο ο Μπλατ, αλλά και οι παίκτες. Μέχρι την Νταρουσάφακα απέπνεε υγεία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Αυτό το διάστημα είναι σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά».

Όσο για τη συνέχεια, σχολίασε: «Το λιγότερο είναι ότι χάνει την τέταρτη θέση. Το χειρότερο είναι ό,τι φτάνουμε μέσα Φλεβάρη και δεν έχει βρει ακόμα την αγωνιστική ταυτότητα που ήθελε ο προπονητής του».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x