Euroleague

Ζέρβας: «Λογικά χωρίς Βέσελι η Φενέρ, στη 12άδα εκτός απροόπτου ο Στρέλνιεκς»

Χωρίς τον Γιαν Βέσελι θα παραταχθεί η Φενέρ στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ στη 12άδα των Πειραιωτών αναμένεται να είναι κανονικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας.

Ένα ευχάριστο νέο προκύπτει για τον Ολυμπιακό εν όψει της αποψινής αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, η αποστολή των Τούρκων ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς τον κορυφαίο σέντερ της φετινής Euroleague, Γιαν Βέσελι, καθώς η σύζυγος του Τσέχου γέννησε χθες, αλλά αναμενόταν να ταξιδέψει μόνος του στη χώρα για τον σημερινό της αγώνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6 Νίκου Ζέρβα από την Τουρκία και όπως μετέδωσε στην εκπομπή «Αντεπίθεση», εκτός απροόπτου ο σέντερ των Τούρκων δεν θα είναι διαθέσιμος, καθώς ζήτησε άδεια να μείνει δίπλα στην οικογένειά του, επιθυμία η οποία έγινε δεκτή από την ομάδα του και συγκεκριμένα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Παρ’ όλα αυτά στον Ολυμπιακό, παραμένουν επιφυλακτικοί και θα περιμένουν μέχρι τέλους για να δουν αν όντως τελικά ο Γιαν Βέσελι θα απουσιάζει.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Ζέρβα, στη 12άδα των «ερυθρολεύκων» αναμένεται εκτός απροόπτου να είναι κανονικά παρών ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που επιστρέφει έπειτα από αρκετές εβδομάδες στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι το αποψινό ματς για τον Ολυμπιακό έχει ένα μεγάλο «πρέπει», καθώς ακολουθεί εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου και εντός με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο κίνδυνος ενός πιθανού 3-6 ελοχεύει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x