Euroleague

Ζέρβας: «Μόνο με τους Έλληνες και αυτοθυσία… δεν βγαίνει στο Κάουνας»

Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των ερυθρολεύκων, τονίζοντας πως οι ξένοι της ομάδας… πρέπει να βγουν μπροστά για το πολυπόθητο μπρέικ.

Τα τελευταία νέα –ενόψει και του εν εξελίξει χαλαρώματος- από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού έδωσε στον «αέρα» ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε πως θα αποτελέσει «πολύ μεγάλη έκπληξη» το να αγωνιστεί απόψε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, υπογραμμίζοντας πως «περισσότερο μπήκε στην αποστολή για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «αίσθησή μου είναι πως έστω και με ένεση ο Γιώργος Πρίντεζης θα παίξει», αν και ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού πονούσε πολύ χθες.

Από ‘κει και πέρα, ξεκαθάρισε το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για να φτάσει στο πολυπόθητο μπρέικ: «Πρέπει να βγουν κι άλλοι μπροστά… Ο Ρόμπερτς, ο Μπράουν… Μόνο με τους Έλληνες και την αυτοθυσία που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ματς, δεν βγαίνει άκρη…» είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 ο Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x