Ελλάδα

Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Σλούκας, αλλά…» (audio)

Την επιθυμία του Σλούκα να επιστρέψει στην Ελλάδα μετέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας, ωστόσο, πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού με τον Ομπράντοβιτς. Τι είπε για Μιλουτίνοφ.

Την αποχώρησή του από την Τουρκία και την επιστροφή του στην Ελλάδα επιθυμεί ο Κώστας Σλούκας, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο παίκτης δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη (και) λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων και θα έβλεπε με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα. Η τελική του απόφαση, ωστόσο, θα παρθεί ΜΕΤΑ από την κουβέντα που θα έχει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μέχρι στιγμής, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση των ανθρώπων της Φενέρ με τον Σλούκα, πρόθεση των Τούρκων, ωστόσο, είναι ο παίκτης να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου και την επόμενη σεζόν.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση παρακολουθεί, φυσικά, από κοντά η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να υποβάλλουν πολύ καλή πρόταση στον Έλληνα γκαρντ, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε. Στο «κόλπο», μάλιστα, έχουν μπει και οι Πρίντεζης, Μάντζαρης και Σπανούλης, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το «ψηστήρι» στον 27χρονο παίκτη.

Ενδιαφέρον, βέβαια, για τον Σλούκα έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός, και όλα δείχνουν πως αν, τελικά, η συζήτηση του Έλληνα διεθνή με τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχει αίσιο τέλος, τότε θα οδηγηθούμε σε ένα ιδιόμορφο μπραντ-εφ-ερ μεταξύ των δύο «αιωνίων».

Όπως και να έχει, η Φενέρ είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση και η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία των εξελίξεων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Μιλουτίνοφ, ο Νίκος Ζέρβας επανέλαβε ότι τα πάντα θα κριθούν ως τις 15 Ιουλίου, τονίζοντας πως ούτε ο παίκτης ζήτησε να προπονηθεί με τους Σπερς, ούτε η ομάδα του Σαν Αντόνιο τον ζήτησε, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα, καθώς μιλάμε για ΝΒΑ… Θυμίζουμε πως οι Σπερς έχουν περιθώριο ως τις 15 Ιουλίου, για να… πάρουν τον Σέρβο σέντερ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μέσω του σχετικού όρου NBA out.

Αν περάσει αυτή η προθεσμία, τότε ο διεθνής «γίγαντας» θα φορά οριστικά και με το… νόμο τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x