Ελλάδα

Ζέρβας: «Υπάρχει ακόμα παραθυράκι για Αδριατική Λίγκα»

Για τις εξελίξεις στο θέμα του Ολυμπιακού με την Αδριατική Λίγκα, αλλά και αυτές αναφορικά με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστα Σλούκα μίλησε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην αρνητική προδιάθεση που υπάρχει από την Αδριατική λίγκα, τονίζοντας όμως πως υπάρχουν ακόμα κάποιες λίγες πιθανότητες να συμβεί.

«Υπάρχει αρνητική προδιάθεση. Το 60-40 που λέγαμε τις προηγούμενες μέρες, μπορεί να έχει γίνει 80-20 αλλά υπάρχει ακόμα ένα παράθυρο. Δεν έχει βγει ακόμα απόφαση, γιατί στο τελευταίο συμβούλιο συζήτησαν άλλα θέματα, πιο σημαντικά για αυτούς. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες βέβαια».

Για τις συζητήσεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Είναι δεδομένο ότι θέλει να τον κρατήσει με καλύτερες απολαβές. Υπάρχουν πάντα στο προσκήνιο οι Σπερς που είναι ο μοναδικός ουσιαστικός αντίπαλος, με δεδομένο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Είναι σπάνιο να δούμε ομάδα του ΝΒΑ να δίνει τόσα πολλά λεφτά για buy out. Η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει λίγο παραπάνω τις προθέσεις της, κάνοντας λόγω για τριετές συμβόλαιο. Για την ώρα, επειδή βλέπει πρόθεση ανταμοιβής από τον Ολυμπιακό και του αρέσει εδώ, μοναδικό αντίπαλο βλέπω τους Σπερς».

Όσο για την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλούμε για τον Σλούκα, έχει ακόμα υποχρεώσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα. Τον έχει στις σκέψεις του ο Ολυμπιακός. Υπάρχει επαφή, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους, αλλά όταν έχεις απέναντί σου Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά. Θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός πάντως».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x