Ελλάδα

«Ζεστάθηκε» για Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Φιλική νίκη με σκορ 83-73 πήρε η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό που… έρχεται. Πρώτος σκόρερ ο Μαυροκεφαλίδης με 15 πόντους.

«Ξεμούδιασε» η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό το προσεχές σαββατοκύριακο. Η Ένωση επικράτησε σε φιλικό αγώνα της Κηφισιάς με 83-73, με τον Γιούρι Ζντοβτς να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα και πρόσωπα για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Στο ημίχρονο, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονταν πίσω με 7 πόντους (38-31), ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν μάλιστα σε διψήφια διαφορά.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 15 πόντους (2 τρίποντα). Οι υπόλοιποι σκόρερ της «βασίλισσας»: Μαυροειδής 14, Γκριν 9 (1), Σάκοτα 9, Κάρτερ 8 (1), Παπαντωνίου 7 (1), Μωραϊτης 7 (1), Χέρστον 7 (1), Τσαλμπούρης 3 (1), Καλαμπόκης 2, Καμαριανός 2.

Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Μιλόσεβιτς, Σαρικόπουλος. Εκτός δράσης παραμένουν οι Μπράουν, Κατσίβελης, οι οποίοι ακολουθούν θεραπευτική αγωγή. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, αλλά και ο τζένεραλ μάνατζερ, Ντράγκαν Σάκοτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x