Ελλάδα

Ζιάγκος: «Δύσκολες και κρίσιμες στιγμές περνάει ο Πανιώνιος»

Η έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, αλλά και οι άδειες εξέδρες, κόστισαν στον Πανιώνιο την εντός έδρας ήττα από την Κύμη, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα του Πανιωνίου από την Κύμη, αποδίδοντάς την στην έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία του ματς, αλλά και στις άδειες εξέδρες στο κλειστό της «Αρτάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου:

«Συγχαρητήρια στην Κύμη και προσωπικά στον Γιάννη Καστρίτη. Είναι από τους προπονητές της νέας γενιάς, πολύ ταλαντούχος και αγαπητός. Για μας είναι ακόμη μια ήττα, αλλά με ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί έχει διπλό κόστος. Αφενός το αγωνιστικό, μας αφήνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από ομάδα με παρόμοιους στόχους και αφετέρου το ψυχολογικό. Για μας ο αγώνας ήταν «τελικός», έτσι τον είχαμε προσεγγίσει. Είχαμε στοχεύσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Πανιώνιο, αυτό το ματς.

Χρειαζόμαστε οκτώ με εννέα νίκες αυτή την πολύ ιστορική ομάδα σε μια από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές στην διαδρομή της. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς παίξαμε σε άδειες εξέδρες. Ο κόσμος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της ομάδας και του αναλογεί σε κάθε παιχνίδι ένα συγκεκριμένο μερίδιο στις επιτυχίες της. Με εξαίρεση μια αναμέτρηση στο Κύπελλο και κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Α1, έχουμε παίξει τα υπόλοιπα εντός έδρας μας χωρίς θεατές στις κερκίδες. Το ερώτημα που θέτω είναι ποια θα ήταν η θέση της ομάδας εάν είχε παίξει με κόσμο στους τέσσερις αγώνες που έχουμε αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΜακΦάντεν έκανε τεράστιο παιχνίδι. Η δική μας ολιγωρία στο αμυντικό ριμπάουντ και τα λάθη μας κόστισαν. Όπως και η αστοχία μας στις βολές και η έλλειψη διαύγειας στις δύο τελευταίες κατοχές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x