Ελλάδα

Ζιάγκος: «Θα απολαύσουμε την πρώτη νίκη όσο επιβάλλεται»

Εμφανώς χαρούμενος με την πρώτη νίκη του Πανιωνίου στη φετινή Α1, που ήρθε απέναντι στα Τρίκαλα, ήταν ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Στους φιλάθλους του Πανιωνίου αφιέρωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος την πρώτη νίκη στη φετινή Α1, που ήρθε κόντρα στα Τρίκαλα, με τον έμπειρο κόουτς να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου:

«Ευχαριστώ τον κόουτς για τις ευχές του και ανταποδίδω. Καλή δύναμη. Για μας αυτή η νίκη έχει διπλή ανάγνωση και αφήνει ανάμικτα συναισθήματα. Δεδομένου ότι κάθε εβδομάδα παίζουμε “τελικούς” δεν έχουμε την πολυτέλεια να στερούμε από τους εαυτούς μας το δικαίωμα στην χαρά της νίκης. Νικήσαμε, χαιρόμαστε και θα το απολαύσουμε όσο επιβάλλεται.

Από την άλλη πλευρά έχει και μια άλλη ανάγνωση, που έχει να κάνει με τις προτεραιότητες και τους στόχους τους οποίους είχαμε θέσει για τον αγώνα και τους άξονες της τακτικής μας. Αναφέρομαι στα 12 επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου και στους 22 πόντους που δώσαμε από λάθη. Είναι ένα τεράστιο νούμερο για ένα κρίσιμο παιχνίδι και ειδικά εντός έδρας. Επίσης, αναφέρομαι στους 19 πόντους από αιφνιδιασμούς. Σαφώς και είναι στοιχεία που μας δημιουργούν προβληματισμό.

Παρόλα αυτά δεν θα στερήσουμε από τον εαυτό μας, την χαρά και την απόλαυση της πρώτης νίκης. Θέλω να σταθώ στον κόσμο, γιατί είναι ο πλέον αναπόσπαστος και απαραίτητος παράγοντας στην εξίσωση αυτής της προσπάθειας. Γιατί φτάσαμε στις 16 Δεκεμβρίου για να νιώσουμε ότι έχουμε έδρα με ότι αυτό συνεπάγεται στην ψυχολογία των παιδιών και στην αγωνιστική συμπεριφορά. Αφιερώνουμε την πρώτη νίκη μας στους φιλάθλους μας.

Πρώτη νίκη που ναι μεν ήρθε με σχετική καθυστέρηση, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος, όσο κλισέ και εάν ακούγεται και είναι κάτι που μας δίνει αισιοδοξία. Δεσμευόμαστε ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος και ο κόσμος να μην ξεχνάει πόσο σημαντική είναι η συμπεριφορά του για να είναι πάντα δίπλα μας μέχρι το τέλος
».

Για το όριο των νικών για την παραμονή: «Δεν μπορεί να υπογράψει κάποιος ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός νικών που δίνει την παραμονή. Η βάση των προηγούμενων ετών ήταν το νούμερο οκτώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x