Ελλάδα

Ζιάγκος: «Χάσαμε το ρυθμό μας όταν το ματς πήγε στις επαφές»

Στο γεγονός πως ο παίκτες του Πανιωνίου έχασαν το ρυθμό τους όταν το ματς με τον ΠΑΟΚ πήγε στις σωματικές επαφές απέδωσε το -18 για τους «κυανέρυθρους» ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών τόνισε πως ικανοποιήθηκε από την επιθετική παραγωγικότητα στο πρώτο δεκάλεπτο και, παρά τους 74 πόντους μέσα στην Πυλαία, υπήρξε έλλειψη αθλητικότητας και ενέργειας, ενώ χαρακτήρισε ομάδα με «βάθος» τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και την πολύ βελτιωμένη εικόνα του στο γήπεδο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, κυρίως επιθετικά, σκοράροντας 31 πόντους με καλές αποφάσεις και καλή λειτουργία. Όταν το παιχνίδι πήγε στις επαφές και ανέβηκε το επίπεδο της σκληρότητας και της αθλητικότητας, μας έφυγε ο ρυθμός και χάσαμε τον έλεγχο.

Πετύχαμε 74 πόντους που είναι μια καλή επίδοση όταν παίζεις στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα που απαιτούνταν.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με "βάθος" και με καλούς παίκτες, κάτι που καταδεικνύεται από τους 66 πόντους που πέτυχαν οι παίκτες από τον πάγκο του. Βρήκε πολύ καλό ρυθμό στα σουτ και είχε πολύ καλά ποσοστά. Εύχομαι περαστικά στους παίκτες που είχαν προβλήματα μικροτραυματισμών και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x