Ελλάδα

Ζήσης: «Θα επιστρέψει η Εθνική»

Παρά τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων, ο Νίκος Ζήσης δεν χάνει την πίστη του στο «μέταλλο» και το ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ. «Αγαπάμε σαν χώρα το μπάσκετ και θα έρθουν ξανά επιτυχίες», είπε.

Ο Νίκος Ζήσης βρίσκεται στη Σύρο για το «LG Aegean Basketball» και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Εθνική, την οποία υπηρέτησε σαν «πιστός στρατιώτης» για πολλά χρόνια και που πλέον δείχνει να περνά… κρίση.

«Αγαπάμε σαν χώρα το μπάσκετ και πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών με την Εθνική ομάδα. Ξέραμε πόσο δύσκολα ήταν στο Προολυμπιακό τουρνουά. Είδαμε πως και η Ιταλία με σπουδαίες παίκτες έμεινε έξω. Η φύση του τουρνουά είναι τέτοια που όλα μπορούν να γίνουν. Δεν πρέπει να δίνουμε έξτρα βάρος σε αυτά τα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο. Με αγάπη, αφοσίωση και κάποιες συγκυρίες που πάντα χρειάζονται, στο εγγύς μέλλον η επίσημη αγαπημένη θα κάνει ξανά επιτυχίες» είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα ο άλλοτε αρχηγός της γαλανόλευκης.

Ερωτηθείς για το σπουδαίο τουρνουά 3on3 που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στο νησί των Κυκλάδων, είπε: «Ήρθαμε πολλοί παίκτες για ιερό σκοπό και είμαι χαρούμενος εδώ στη Σύρο. Με το πού με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος, του είπα ναι. Είχε ένα όνειρο να το κάνει αυτό για το νησί του και είμαι χαρούμενος που τον βοηθώ και εγώ στο στόχο του. Ας είναι αυτή η διοργάνωση ένα νέο ξεκίνημα, γιατί πολλές φορές στην Ελλάδα αυτές οι ιδέες δεν γίνονται πραγματικότητα. Ο Πρίντεζης τα κατάφερε με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων, όπως πριν λίγο καιρό τα κατάφεραν και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x