Ελλάδα

Ζήτησε την παραίτηση της ΚΕΔ ο Ολυμπιακός!

Την παραίτηση της ΚΕΔ και όλων των μελών της ζήτησε ο Ολυμπιακός, διά στόματος του εκπροσώπου του, Χρήστου Σταυρόπουλου, με αφορμή την «καρατόμηση» των διαιτητών του 2ου τελικού με τον Παναθηναϊκό!

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στην επεισοδιακή κλήρωση των διαιτητών για τους μεγάλους και μικρούς τελικούς.

Αφορμή, στάθηκε η τιμωρία των τριών ρέφερι του δεύτερου ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, με τον εκπρόσωπο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο να ζητά επισήμως την παραίτηση της ΚΕΔ και όλων των μελών της!

Ο Γενικός Διευθυντής των Πειραιωτών εξερράγη όταν γνωστοποιήθηκε πως η «καρατόμηση» των διαιτητών έγινε εξαιτίας της τελευταίας φάσης του συγκεκριμένου παιχνιδιού και των βημάτων του Βασίλη Σπανούλη, υποστηρίζοντας πως αυτή δεν ήταν η μοναδική παράβαση, καθώς στον Ολυμπιακό θεωρούν πως υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις, στις οποίες αδικήθηκε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο Χρήστος Σταυρόπουλος άφησε να εννοηθεί πως η διαδικασία είχε μετατραπεί σε παρωδία, από τη στιγμή που η ΚΕΔ τιμώρησε πέντε ρέφερι συνολικά, με αποτέλεσμα στους επόμενους δύο αγώνες της σειράς να γίνει ορισμός και όχι κλήρωση.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» έθεσε γενικά θέμα διαφάνειας στην ΚΕΔ και με αφορμή την τιμωρία των δύο διαιτητών του ΑΕΚ-Άρης, από τη στιγμή που ο παρατηρητής έκρινε σωστή την απόφασή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x